offers-topbanner

Hertz Lease - Προγράμματα

Μακροχρόνια Μίσθωση - Χρονομίσθωση Αυτοκινήτων

Η HERTZ είναι αφοσιωμένη σε έναν και μόνο σκοπό: Να σας προσφέρει υπηρεσίες για την καλύτερη διαχείριση του εταιρικού σας στόλου μειώνοντας ταυτόχρονα το διαχειριστικό και λειτουργικό σας κόστος. 

Οι υποδομές που έχουν δημιουργηθεί αλλά και η εμπειρία όλων αυτών των ετών, μας επιτρέπουν να πούμε ότι είμαστε ειδικοί σε ότι αναλαμβάνουμε:

• Φροντίζουμε ώστε ο εταιρικός σας στόλος να είναι ασφαλής στο δρόμο.
• Προσφέρουμε άμεσα ευέλικτες λύσεις για οποιοδήποτε θέμα προκύψει στη διαχείριση του εταιρικού σας στόλου.
• Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και απόλυτα εξειδικευμένο σε θέματα που αφορούν τα εταιρικά σας αυτοκίνητα, προσφέροντας σας λύσεις και προτάσεις για την κάλυψη των εταιρικών σας αναγκών, με την ελάχιστη δική σας ενασχόληση.

Με τη Μακροχρόνια Μίσθωση η εταιρία σας θα επωφεληθεί όπως:

1.   Απαλλαχτείτε από κάθε ανησυχία!

α) Κρατάτε το κεφάλαιο σας για το αντικείμενο της επιχείρησης σας και δεν ασχολείστε με αγοραπωλησίες αυτοκινήτων. Η μακροχρόνια μίσθωση είναι χρηματοδοτικό εργαλείο!

β) Ένας μαζικός αγοραστής όπως η Hertz, μπορεί να επιτύχει καλύτερους όρους κόστους, όπως π.χ. αρχική αξία αγοράς του αυτοκινήτου, συντήρηση, ασφάλιση, μάρκετινγκ.

γ) Η Hertz σας προσφέρει υπηρεσίες που θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τον στόλο σας (όπως παράδοση νέου αυτοκινήτου, χειρισμό ατυχημάτων, βλάβες, αυτοκίνητο αντικατάστασης, επιστροφή αυτοκινήτων), κερδίζοντας έτσι:

  i. Τα οφέλη της εξωτερικής ανάθεσης (outsourcing): εξοικονόμηση σε εργατικό δυναμικό, τεχνογνωσία για διαχείριση του στόλου, εξοικονόμηση κόστους.

  ii. Ευελιξία: Μπορείτε να κρατήσετε το αυτοκίνητο για όσο διάστημα το χρειάζεστε.

2.  Διαχείριση κινδύνου

α) Προγραμματισμός εξόδων.

β) Όλοι οι κίνδυνοι των στοιχείων ενεργητικού μεταβιβάστηκαν στη Hertz.

γ) Δεν υπάρχουν απρόβλεπτες δαπάνες π.χ. βλάβες, κόστος κλοπής, ατυχήματα, ελαστικά και αυτοκίνητα αντικατάστασης.

3. Συμβουλές Στόλου

α) Βελτιστοποίηση του στόλου.

β) Φτιαγμένες στα μέτρα σας λύσεις με πολλαπλά προϊόντα (π.χ. διαφορετικές λύσεις για διαφορετικούς τρόπους οδήγησης των εργαζομένων).

γ) Συχνή ανανέωση του στόλου σας.

Προγράμματα Leasing

1) Sale & Leaseback

Αν έχετε ήδη σχετικά καινούρια αυτοκίνητα και θέλετε παράλληλα να έχετε όλα τα προνόμια της μακροχρόνιας μίσθωσης, τότε η Hertz τα αγοράζει και σας τα επαναμισθώνει. Έτσι έχετε ταυτόχρονα τη δυνατότητα εισροής κεφαλαίων στην εταιρεία σας, που προκύπτουν από την πώληση των αυτοκινήτων και μπορούν να επενδυθούν παραγωγικά.
 
Η διαδικασία είναι απλή:
 
Συμφωνούμε την αξία των αυτοκινήτων, προχωρούμε στην μεταβίβαση, ενώ το αυτοκίνητο παραμένει στη χρήση σας. Αυτόματα αρχίζει η μίσθωση με πολύ ανταγωνιστικές τιμές και εσείς απολαμβάνετε όλα τα οφέλη της μίσθωσης όπως:

• Ακριβή προϋπολογισμό του κόστους χρήσης του αυτοκινήτου ό,τι και να συμβεί.
• Απαλλαγή από τα προβλήματα που προκύπτουν από τη διαχείριση του στόλου.
• Μείωση του λειτουργικού κόστους
• Απαλλαγή από το ρίσκο και τον απαιτούμενο χρόνο της μεταπώλησης των ιδιόκτητων αυτοκινήτων σας.

2) Sale - Replace & Lease

Διάθεση των μεταχειρισμένων σας αυτοκινήτων. 
Αν θέλετε να απαλλαγείτε από τα υπάρχοντα ιδιόκτητα μεταχειρισμένα σας αυτοκίνητα, η Hertz μπορεί να τα διαθέσει χωρίς δική σας ενασχόληση και να τα αντικαταστήσει μισθώνοντας καινούρια.

3) LeaseSaver

Αν θέλετε μια πραγματικά οικονομική λύση στη μίσθωση των αυτοκινήτων, μπορείτε να διαλέξετε μια από τις λύσεις που προσφέρει το πρόγραμμα "Hertz Leasesaver". 

Mε το πρόγραμμα αυτό έχετε δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 20 διαφορετικούς τύπους αυτοκινήτων από τον στόλο της Hertz, ελαφρά μεταχειρισμένων, σε άριστη κατάσταση και με την εγγύηση της Ηertz. Η ευελιξία του προγράμματος αυτού, εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και σας δίνει πολλές δυνατότητες όπως:
  • Χρήση αυτοκινήτων από υπαλλήλους (πωλητές - στελέχη) κατά τη διάρκεια του χρόνου εκπαίδευσης τους 
  • Χρήση από εποχικούς πωλητές για special promotions 
  • Αναβάθμιση του υπάρχοντος εταιρικού σας στόλου με ίδιο ή χαμηλότερο κόστος 
  • Lease Start Vehicles: προσωρινή χρήση αυτοκινήτων έως την παράδοση των καινούριων.
  • Pick up & delivery: παραλαβή και παράδοση των μισθωμένων αυτοκινήτων από και προς τον χώρο εργασίας σας για τακτικό service κατόπιν αιτήματος .
Περισσότερα Close
Προέκυψε σφάλμα.
Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τώρα την εγγραφή σας στο email σας!